SCHNITZEL STUBE GELEEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1382 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Schnitzel Stube Geleen. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 23:06 Royale porties, warm bij levering en vriendelijke bezorger
1 okt 2022 om 20:47 Altijd lekker en netjes bezorgd. Vriendelijke mensen
26 sep 2022 om 22:42 The schnitzel with mushrooms was amazing! The delivery guy was kind! I definitely recommend it!
26 sep 2022 om 21:50 Perfect
26 sep 2022 om 8:58 De schnitzel was heerlijk, helaas waren de frietjes erg slap en bijna koud bij aankomst.
25 sep 2022 om 22:17 Eten was matig. De frieten waren al tamelijk koud en erg slap. Er waren 2 biefstukken besteld medium, terwijl 1 veel te rouw was. Jammer
24 sep 2022 om 23:41 Super fijne service. Eten was super vers en heerlijk ! Zeker aan te raden. Goed op smaak. Als je in Maastricht bent moet je hier echt een avond eten!! Champignon saus was Groetjes ladies gr8
24 sep 2022 om 20:08 Voor het eerst hier besteld. heerlijk gegeten! Alles goed op temperatuur en smaak. Bezorging was 90 min. maar dat is te verwachten als je om 18 uur besteld. Voor herhaling vatbaar!
24 sep 2022 om 10:04 Wederom heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd. Helaas ontbrak een deel op de kipcordon blue. Maar na een telefoontje werd het hele gerecht binnen 30 opnieuw nabezorgd!! Wat een service! Persoonlijk vind ik de hoeveel salade wat aan de magere kant.
24 sep 2022 om 8:08 Loved it!
17 sep 2022 om 22:14 Toppy, heerlijk gegeten.
16 sep 2022 om 22:12 Schnitzel had wat saus op gemogen